Om oss

Tempelriddarna – Fastighet och bostadsguiden

Tempelriddarna är en sida som skapades med syfte att kunna sprida viktig information främst till privatpersoner som letar efter en ny bostad och/eller fastighet. Själva processen att ens hitta ett boende kan idag vara väldigt svår, framför allt för en ung ny utflyttad student i storstaden som inte vet om vilka lagar och rättigheter man har på bostadsmarknaden. Ofta blir det tillfälliga lösningar som korttidsboende, andrahandskontrakt och studentlägenheter.

Det är där vi på Tempelriddarna vill öppna dörren och hjälpa till. Vår vision är att lära ut nödvändig information som kan vara bra att känna till innan man flyttar hemifrån, men även när man har flyttat. Vi vill sprida kunskap om vad man har rätt till och hur man bör tänka i sitt sökande efter ett fast framtidsboende.

På webbsidan hittar du en guide om vad du bör ha i åtanke i ditt sökande.
Bostadsguiden är något vi på Tempelriddarna rekommenderar starkt att varje besökare ser över. På så vis kommer du att få en klarare helhetssyn på hur bostadsmarknaden fungerar runt om i Sverige, vilket ger dig en bra grund att stå på inför den fortsatta jakten efter det perfekta boendet.

Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte att kontakta oss.
Vi finns tillgängliga både på telefon och e-post som ni hittar i kontaktrutan längst ned på hemsidan.